• Télécharger en RDF (xml | n3 | nt)

Eating out in Europe : picnics, gourmet dining and snacks since the late eighteenth century. 7th Colloquium, International commission for research into European food history, Alden Biesen, october 2001

directeur de publicationJacobs, Marc ; Scholliers, Peter
titre de la publication collectiveEating out in Europe : picnics, gourmet dining and snacks since the late eighteenth century. 7th Colloquium, International commission for research into European food history, Alden Biesen, october 2001
revue<non spécifié>
fascicule<non spécifié>
liens<non spécifié>
ville et éditeurOxford (GBR) : Berg
collection<non spécifié>
année de publication2003
nombre de volumes
paginationXIII-411 p.
langue du texteanglais
traduit de<non spécifié>
classement
ancien index matière<non spécifié>
mot matière<non spécifié>
index chronologique<non spécifié>
personne citée<non spécifié>
index géographique
commentaire

Contributions (8)