Eating out in Europe : picnics, gourmet dining and snacks since the late eighteenth century. 7th Colloquium, International commission for research into European food history, Alden Biesen, october 2001
directeur de publication | Jacobs, Marc ; Scholliers, Peter |
---|---|
titre de la publication collective | Eating out in Europe : picnics, gourmet dining and snacks since the late eighteenth century. 7th Colloquium, International commission for research into European food history, Alden Biesen, october 2001 |
revue | <non spécifié> |
fascicule | <non spécifié> |
liens | <non spécifié> |
ville et éditeur | Oxford (GBR) : Berg |
collection | <non spécifié> |
année de publication | 2003 |
nombre de volumes | |
pagination | XIII-411 p. |
langue du texte | anglais |
traduit de | <non spécifié> |
classement | |
ancien index matière | <non spécifié> |
mot matière | <non spécifié> |
index chronologique | <non spécifié> |
personne citée | <non spécifié> |
index géographique | |
commentaire |